Luotettava kumppani

Mistä tunnistaa luotettavan kumppanin, ja mitä kilpailuetua se tuo finanssialalle?

Luotettava kumppani neuvoo sinua talousasioissa. Jos tarvitset esimerkiksi lainaa, kumppaniyritys konsultoi sinua huolellisesti.

Mitä kilpailuetua saat?

Kilpailuetujen tunnistaminen tarkoittaa perinteisesti tapoja, joilla yritykset erottavat tuotteet ja palvelut.

Nopeammat, paremmat, monipuolisemmat ja kustannustehokkaammat erot johtavat tuotestrategioihin, T & K-toimiin, markkinointi- ja mainoskampanjoihin, myyntitapoihin ja vakuusmateriaaleihin.

Tästä huolimatta, ajat ovat muuttuneet.

”Ei ole väliä mitä tuotteita ostat. Useimmat tuotteet ovat nyt tarpeeksi hyviä palvelemaan suurimman osan käyttäjistä suurimman osan ajasta.” sanoo Simon Hayward, VP & Gartner Fellowsista.


Useita tuotteita, erityisesti teknologia-alan tuotteita, tehdään enemmän kuin keskimääräinen asiakas voisi koskaan käyttää. Tuotekäsikirjat ovat paksuja. Niiden ominaisuuksien ja toimintojen määrä, jotka joissakin tapauksissa tekevät niistä liian suuria harkita.

Miten voit siis erottua?

Kyse ei ole ”seuraavan suuren asian” käyttöönotosta. Emme voi olla kaikki Apple. Jotta markkinaosuus voitaisiin saavuttaa ja suojella ja kasvattaa olemassa olevia asiakassuhteita, organisaatioiden tulee vaikuttaa näkymien muutoksiin heidän tulevaisuudestaan ​​ja asiakkaistaan.

Toisin sanoen, niiden on siirryttävä siitä, että niitä pidetään ”hyväksyttyyn toimittajaksi” katsottavaksi ”luotettavaksi neuvonantajaksi / kumppaniksi”.

Johtopäätös

On käynyt ilmi, että sinun täytyy tulla erottelijaksi omilla markkinoilla. Sinun ja yrityksesi täytyy saavuttaa kilpailuetu, joita muilla ei ole. Sinun täytyy olla erikoistuva toimija ja tarjota asiakkaille erinomainen palvelukokemus..