Mitä on business partnership – liiketoimintakumppanuus?

Mitä on business partnership – liiketoimintakumppanuus?

Liikekumppanuus on menestyksekkään, pitkän aikavälin strategisten suhteiden kehittäminen asiakkaiden ja toimittajien välillä, jotka perustuvat parhaiden käytäntöjen ja kestävän kilpailuedun saavuttamiseen.

Liikekumppanimallissa HR-ammattilaiset tekevät tiivistä yhteistyötä yritysten johtajien ja johtajien kanssa yhteisten organisaatiotavoitteiden saavuttamiseksi.

Käytännössä liikekumppanimallia voidaan laajentaa siten, että se kattaa minkä tahansa liiketoimintatehtävän jäsenet, kuten talous-, tietotekniikka-, henkilöstö-, oikeus- ja ulkosuhteet, jotka toimivat liitäntänä ja yhdistävät toimintansa liiketoimintayksiköihin varmistaakseen, että tekninen, tai toiminnallinen, asiantuntemus, jota heidän on tarjottava, sijoitetaan yrityksen todellisiin ja nykyisiin huolenaiheisiin arvon luomiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *